Betalings Betingelser

Betalings Betingelser

betalningsvillkor

Når du bestiller hos www.chiquelle.com godkender du samtidig priserne, der er opført og vist på vores hjemmeside. Alle priserne vist på Chiquelle inkluderer 25% moms. Forsendelse- og betalingsgebyrer er ikke inkluderet og vil blive tilføjet når du når til kassen. Vi tager imod Visa, Mastercard, Klarna og PayPal. Bemærk at pengene ikke vil blive trukket fra din konto før din ordre er blevet sendt fra vores lager.

Betaling med kort bliver administreret af vores betalingspartner DIBS (den førende betalingsservice i Skandinavien og anbefalet af Visa/Mastercard) for en nem, sikker og pålidelig betalingsoplevelse med sikre krypteringer, der lever op til strenge standarder. Der er ingen ekstra gebyr eller afgifter når du bruger Visa, Mastercard, American Express eller PayPal. Husk at tjekke at den kreditkortinformation du har udfyldt, er korrekt før du godkender og afslutter din bestilling.

Indkøbskurv

Når du har valgt de varer, du kunne tænke dig at købe, klikker du på ”Kassen” knappen i toppen af siden og du vil derfra blive sendt videre til ”Kassen”. Vær venlig at udfyld dine personlige data eller log ind hvis du allerede er registeret.

Discount koder og gavekort

Vi må deværre oplyse at vores kampagner ikke kan kombineres med hinanden, og at du ikke kan bruge to forskellige gavekort eller rabatkoder til betaling af samme ordre. Hvis du har en rabatkode eller et gavekort fra os, skal du bruge dem når du kommer til checkout. Skriv koden og tryk på ”OK” for at aktivere den og værdien vil derefter blive fratrukket dit totale beløb.

For mere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hvis du ønsker at kontakte os via almindelig post, er du velkommen til at sende din spørgsmål til:

Chiquelle AB

Box 4006

195 04 Rosersberg

Sverige