Betalings Betingelser

Betalings Betingelser

betalningsvillkor

Når du bestiller hos www.chiquelle.com godkender du samtidig priserne, der er opført og vist på vores hjemmeside. Alle priserne vist på Chiquelle inkluderer 25% moms. Forsendelse- og betalingsgebyrer er ikke inkluderet og vil blive tilføjet når du når til kassen. Vi tager imod Visa, Mastercard, Klarna og PayPal. Bemærk at pengene ikke vil blive trukket fra din konto før din ordre er blevet sendt fra vores lager.

Klarnas betalingsmåder

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

  • Faktura: Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Konto: Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.
  • Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmesideHer kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Indkøbskurv

Når du har valgt de varer, du kunne tænke dig at købe, klikker du på ”Kassen” knappen i toppen af siden og du vil derfra blive sendt videre til ”Kassen”. Vær venlig at udfyld dine personlige data eller log ind hvis du allerede er registeret.

Discount koder og gavekort

Vi må deværre oplyse at vores kampagner ikke kan kombineres med hinanden, og at du ikke kan bruge to forskellige gavekort eller rabatkoder til betaling af samme ordre. Hvis du har en rabatkode eller et gavekort fra os, skal du bruge dem når du kommer til checkout. Skriv koden og tryk på ”OK” for at aktivere den og værdien vil derefter blive fratrukket dit totale beløb.

For mere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hvis du ønsker at kontakte os via almindelig post, er du velkommen til at sende din spørgsmål til:

Chiquelle AB

Box 4006

195 04 Rosersberg

Sverige