HANDELSBETINGELSER

ångerrättreturbyte

HANDELSBETINGELSER

Disse handelsbetingelser gælder ved køb af varer fra Danmark på www.chiquelle.dk.

Ordrebekræftelse

Så snart vi har modtaget din bestilling, vil vi automatisk sende dig en ordrebekræftelse direkte til din e-mailadresse. Det er derfor vigtigt at du tjekker, at du har skrevet din e-mailadresse korrekt. Gem ordrebekræftelsen i tilfælde af, at du skal i kontakt med vores kundeservice. Din ordrebekræftelse (kvittering) fungerer også som et bevis på dit køb. Hvis du ikke har modtaget denne e-mail indenfor 2 hverdage, bør du kontakte vores kundeservice.

Betaling

Du kan vælge at betale med kredit- eller betalingskort via Klarna Invoice eller Paypal. I forhold til betaling med kredit- eller betalingskort, så administrerer Klarna AB alle vores banktransaktioner og du kan læse mere om deres faktureringssystem på Klarna.dk. Chiquelle har ikke adgang til kreditkortnumre.

Betaling med kort

Du kan nemt og sikkert bruge dit Visa, MasterCard, Dankort, eller American Express kort, når du handler med os via internettet. Din betaling bliver administreret af Klarna AB, der arbejder under strenge bank standarder og som sikrer, at dine informationer bliver krypteret. Dine bankoplysninger bliver sendt direkte til banken, og kan derfor ikke blive læst eller være tilgængelige for andre end din egen bank.

Priser

Alle priser, der er vist på Chiquelles hjemmeside er inkl. 25% moms. Chiquelle forbeholder sig retten til at rette priser på hjemmesiden uden varsel.

Levering
Chiquelle sender til hele verden i samarbejde med PostNord Mypack og dennes partnere. Forsendelse til Danmark koster 49 DKK EUR og leveringstiden til Danmark er 2-3 hverdage. I tilfælde af, at forsendelsen er forsinket på en sådan måde, at du ikke længere ønsker at modtage bestillingen, er det dit ansvar at annullere bestillingen i overensstemmelse med vores betingelser.
Hvis dine varer er beskadiget eller ikke når frem, bedes du kontakte vores kundeservice indenfor 14 dage.

Bestilling

Det er desværre ikke muligt at annullere en ordre, efter den er gennemført og afsendt.

Bestillinger lavet i en anden persons navn, uden dennes samtykke, eller bestillinger, der på andre måder har resulteret i økonomisk skade for Chiquelle, vil blive meldt til politiet. Chiquelle forbeholder sig ret til at ændre priser og rette forkerte priser på alle varer, også udsalgsvarer. Hvis en pris er åbenlys forkert, forbeholder Chiquelle sig ret til at slette købet og tilbagebetale det betalte beløb. Det kan ske hvornår som helst.

Reklamations- og returret

Når du modtager din forsendelse, skal du undersøge at du har modtaget de rigtige varer og at alt er som det skal være. Hvis du modtager din bestilling, og ser at varerne ikke stemmer overens med det du bestilte, eller at en vare er blevet beskadiget, så beder vi dig venligst kontakte os så hurtigt som muligt og indenfor 14 dage. Alle klager skal sendes til vores kundeservice via e-mail på customercare@chiquelle.com, eller gennem kontaktformularen på vores kontaktside. Venligst oplys os om dit ordrenummer og grunden til din klage og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information om, hvordan du kan returnere din vare. Når du returnerer en vare med fejl, skal denne håndteres og pakkes, som var det en vare uden fejl.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. I tilfælde af at vi ikke kan anerkende reklamationen, vil vi opkræve et gebyr på 149 DKK for fragt og returhåndtering. Chiquelle forbeholder sig ret til at erstatte en vare med fejl med en anden vare af samme model. Kan varen ikke skaffes, vil kunden få tilbagebetalt det fulde beløb.

Returret
Private forbrugere har 14 dages returret ved køb over internettet. Returretten er betinget af, at produktet og dets originale indpakning, returneres i samme stand som ved modtagelsen. Du skal selv betale for returneringsforsendelsen. Hvis en vare er blevet beskadiget under transport, skal Chiquelle kontaktes indenfor 14 dage. 
Du må normalt undersøge og afprøve varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage varen i brug. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge varen igen, eller ikke kan sælge varen til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Personlige oplysninger

Undervejs i din bestilling vil vi gemme nogle af dine data for at gennemføre din bestilling. Chiquelle behandler alle dine personlige informationer med stor fortrolighed, og intet vil blive videregivet til en tredje part. Du har retten til at bede om adgang til dine data og hvis der er noget galt, kan du få det ændret eller slettet.

Varetekst og -beskrivelse

Chiquelle forbeholder sig retten til at rette priser, påføre yderlige omkostninger og ændre produktinformation, produktbilleder og tilbud uden varsel. Varebilleder og tekst afspejler varen så godt som muligt og vi kan ikke garantere at alle billederne afspejler den virkelige vare 100%. Billederne kan variere på grund af for eksempel farveindstillinger på din computer. Alle billeder skal ses som illustrationer, og vi garanterer ikke at de stemmer overens med varens faktiske udseende og egenskaber.

Tilbageholdelse af varer

Alle varer forbliver en del Chiquelles ejendom, indtil den fulde betaling er gennemført.

Anvendelse

Disse betingelser er gældende, så længe de ikke er i direkte konflikt med den gældende lovgivning.

Forsøg på bedrageri

Alle forsøg på bedrag vil blive meldt til politiet og Chiquelle forbeholder sig ret til at annullere en bestilling, hvis der er den mindste mistanke herom.