LEVERINGSBETINGELSER

LEVERINGSBETINGELSER

leveransvillkor

LEVERINGSBETINGELSER

Chiquelle leverer til hele verden. Leveringstiden til Danmark er cirka 2-3 hverdage. I nogle lande er det også muligt at få leveret om lørdagen. I perioder med ekstra travlhed som fx ved udsalg, skal der tages forbehold for en længere leveringstid. Levering til Danmark koster 49 DKK.

Chiquelle er ansvarlig for at ordren kommer frem til dig ubeskadiget. Hvis dine varer er beskadiget eller ikke når frem, bedes du kontakte vores kundeservice indenfor 14 dage. Efter købeloven er det kundens risiko, hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder, hvis det skyldes, at kunden ikke har sendt varen på forsvarlig vis. Har kunden sendt varen på forsvarlig vis, men pakken forsvinder, så ligger risikoen hos sælgeren.

Det er desværre ikke muligt at annullere en ordre, efter den er gennemført. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du vil modtage en ordrebekræftelse fra os via e-mail når din bestilling er gået igennem. Du vil også modtage en e-mail når din ordre er blevet afsendt fra vores lager. Hvis du ikke modtager en e-mail omkring levering indenfor 2-3 arbejdsdage, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice Klik her for at se hvilke lande vi sender til, samt de specifikke fragtpriser.

Vi er berettigede til at opkræve et gebyr på 149 DKK, hvis pakken ikke bliver hentet. Dette dækker returfragten tilbage til vores lager.

Vores danske kunder skal ikke betale internationale skatter og afgifter.

For mere information er du velkommen til at kontakte vores kundeservice