Om Chiquelle - Tøj Til Kvinder - Mode Online | Chiquelle.com - Tøj, Kjoler, Jakker, Trøjer Online

Om Chiquelle

aboutchiquelle-en-24nov2015

Chiquelle.com (Chiquelle AB - Org. 556889-8992) er et eksklusivt svensk brand, som sælger tøj, tasker og accessories til unge modebevidste kvinder. Chiquelle blev etableret i Stockholm, Sverige i 2012 og udvidede efterfølgende til USA og resten af verden. I dag er vi stolte af at være en af de hurtigst voksende online modeforretninger i Sverige og i de andre Nordiske lande. Vi sender vores varer til mere end 90 lande verden over – også til Danmark!

Vores mål er at inspirere piger og kvinder ved at tilbyde dem de nyeste trends og unikke varer, der alle er specielt udvalgt af vores modebevidste indkøbere eller produceret af Chiquelle.com. Vi designer og producerer selv det tøj vi sælger. Du kan ikke finde disse varer andre steder. Vi tilbyder dig de nyeste trends og tøj af god kvalitet.

Via daglige updates på Instagram er vi i kontakt med vores kunder, som vi elsker at inspirere og derfor er de snarere blevet vores fans end blot vores kunder. Grunden til at vores kunder er så store fans af os, er bl.a. fordi vi har så meget fokus på god kundeservice. Vores mål, som gælder enhver kunde, er at alle skal forlade en samtale med vores kundeservice team med et smil på læben. Vi arbejder dagligt på at tilbyde fantastisk kundeservice igennem e-mail, chat og på de sociale medier.

Vi er stolte af at Chiquelle 6 gange har vundet forskellige prestigefyldte priser! Vi vandt ”Newcomer of the Year” prisen og ”Mobile experience of the Year” prisen ved Jetshop Awards 2015. I 2015 vandt vi også ”The rising star” prisen ved den internationale konference Nordic Commerce Summit 2015. Derudover vandt vi 3 priser i maj 2017: ’’E-commerce Store of the Year’', ‘'Design of The Year’’ ved SEBC of ''Global E-commerce Award - Barcelona''.

Hvor kommer Chiquelle fra?

Navnet var inspireret af to oprindelige franske ord: Chique/Chic, hvilket betyder: elegant, klassisk, stilet og Elle, som betyder: hun, pige, kvinde, kvindelig. Vi kan godt lide at tænke på vores kunde som den mest stilede og klassiske kvinde i rummet, der går i unikt tøj, der passer til hendes humør.

Ved du ikke hvor du skal starte? Prøv og check vores nyeste lanceringer, se vores reklamefilm eller check vores Instagram, Snapchat og Facebook. Nogle spørgsmål? Tøv ikke med at sende en e-mail til vores kundeservice her!

”Chiquelle.com er en online forretning som du bliver nødt til at bookmarke og besøge igen og igen.